fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
STEINBEIS TÜRKİYE VE ATMOSFER TTO’ DAN STRATEJİK İŞBİRLİĞİ

Atmosfer TTO ve Steinbeis işbirliği kapsamında 11-15 Ağustos 2014 tarihleri arasında Teknopark İzmir’de "Steinbeis Bilgilendirme ve İkili Görüşmeler" seminerleri düzenlendi. Teknopark şirketleri ve akademisyenlere yönelik iki ayrı sekmede gerçekleşen bilgilendirme seminerleri sonrasında 16 akademisyen ve 14 Teknopark firmasıyla bire bir görüşmeler düzenlendi. Görüşmeler sayesinde çalışma ve faaliyet alanları konularında ayrıntılı fikir alışverişi yapıldı.

Etkinlik süresince oluşturulan profiller Atmosfer TTO ve Steinbeis’ın ortaklaşa oluşturduğu strateji planı ve çalışma programları kapsamında planlandı. Görüşmelere katılan her bir firma ve akademisyen den aksiyon planı hazırlamaları istendi. Organizasyon’a katılanlar Steinbeis Almanya merkezde her yıl gerçekleşen ‘Steinbeis Day’ etkinliği için profillerini Steinbeis Network’ e dahil etme fırsatı buldular.

Atmosfer TTO ve Steinbeis seminerlerinin ikincisi çalışmaların devam etmesi için önümüzdeki günlerde tekrar edecektir. Böylelikle tüm İYTE akademisyenleri ve Teknopark İzmir firmaları benzer çalışmaları  yürütecektir. Ayrıca, ilk etkinliğin katılımcılarından alınan aksiyon planları ve yol haritaları için ayrı oturumlar düzenlenecektir.

meaconline.org sitesi