fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
H2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları ve Güvenilir, Temiz ve Verimli Enerji Alanları Bilgilendirme Etkinliği gerçekleştirdik.

H2020 Enerji

 

H2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları ve Güvenilir, Temiz ve Verimli Enerji Alanları Bilgilendirme Etkinliği

TÜBİTAK Marie Curie Ulusal İrtibat Noktası Numan Gölükçü ve TÜBİTAK Enerji Alanı Ulusal İrtibat Noktası Çağrı Yıldırım’ın katılımıyla düzenlenen “H2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları/Bursları ve Güvenilir, Temiz ve Verimli Enerji Alanları” etkinliği yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

5 Şubat 2016 Cuma günü Teknopark İzmir Atmosfer Teknoloji Transfer Ofisi’nce (Atmosfer TTO) organize edilen etkinlikte, “Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları ve Güvenilir, Temiz ve Verimli Enerji Alanlarına” yönelik 2016-2017 çalışma programları hakkında detaylı bilgi verildi.

 

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Makine Mühendisliği Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin 2. bölümünde ise Ulusal İrtibat Noktaları ile Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları ve Enerji alanlarına yönelik proje hazırlığı/fikri olanlar ile birebir görüşmeler düzenlendi.

meaconline.org sitesi