fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
Projeni al akademiye gel!

Tekno-Girişimcilik Akademisi’nde 7. dönem başlıyor…

Projeni al akademiye gel!

Teknopark İzmir Kuluçka Merkezi’nde ücretsiz ofis ve işletme desteğinden yararlanacak yeni dönem girişimci adayları “7. Tekno-Girişimcilik Eğitimleri” ile seçilecek. Projesini/iş fikrini hayata geçirmek isteyen tüm İYTE öğrenci ve mezunlarının katılımına açık olan eğitimler 08-29 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Nitelikli iş fikirlerinin hayata geçirilmesi için Teknopark İzmir bünyesinde kurulan Tekno-Girişimcilik Akademisi’nde 7. Dönem başlıyor.

08-29 Mart 2016 tarihleri arasında Teknopark İzmir A9 Binası Zemin Kat Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan eğitimlere İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) öğrenci ve mezunları katılabilecek.  08 Mart 2016 Salı günü başlayacak olan programda kontenjan 25 kişi ile sınırlı olacak.

Eğitimler kapsamında; iş fikirlerini bir model çerçevesinde kurgulayacak adaylar, Tekno-Girişimcilik destek programlarına başvurularını hazırlayacak ve program sonunda iş fikirlerini sunacak. Başarılı olan girişimci adayları, Teknopark İzmir Kuluçka Merkezi’nde yer almaya ve projesini burada geliştirmeye hak kazanacak.

Kayıt ve detaylı bilgi:

Eğitim Tarihleri: 08-29 Mart 2016
Eğitim yeri: Teknopark İzmir A9 Binası Zemin Kat Toplantı Salonu

Son Başvuru Tarihi: 04 Mart 2016

KAYIT: http://goo.gl/forms/6WuEQmWqkV

*** Kayıtların sonlanmasının ardından detaylı eğitim programı katılımcılarımızla paylaşılacaktır.

meaconline.org sitesi