fff Atmosfer TTO | İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Transfer Ofisi
Haberler
Newton - Katip Çelebi Fonu Sanayi Akademi İşbirliği Programı Çağrısı Açıldı!
Newton-Katip Çelebi Fonu Sanayi Akademi İşbirliği Programı Çağrısı Açıldı!

Birleşik Krallık ve Türkiye arasındaki bilimsel ve teknolojik işbirliği çerçevesinde, koordinasyonu TÜBİTAK tarafından yürütülen Newton- Katip Çelebi Fonu kapsamında, sanayi ve akademi arasındaki stratejik bağlantıların kaliteyi artırması, üniversitelerin mühendislik bölümleri içinde inovasyon ve girişimciliğin teşvik edilmesi amacıyla Royal Academy of Engineering ve TÜBİTAK arasında Sanayi-Akademi İşbirliği Programı çağrısı açılmıştır.

TÜBİTAK ve Royal Academy of Engineering’e eş zamanlı yapılacak başvurular için son tarih 19/12/2018 olarak belirlenmiştir. Royal Academy of Engineering’e yapılacak proje başvuruları çevrimiçi olarak https://grants.raeng.org.uk adresi üzerinden yapılacaktır. TÜBİTAK’a yapılacak başvurular çevrimiçi olarak PRODİS üzerinden gönderilecektir. PRODİS uygulamasına https://eteydeb.tubitak.gov.tr adresinden erişilebilir. Royal Academy of Engineering’e yapılacak başvurunun bir kopyası, bu çağrıya yapılan başvuru ekinde TÜBİTAK’a sunulmalıdır.

Projelerin Newton Fonu kaynağı olan Resmi Kalkınma Yardımı kriterlerine uygun olması bir geçerlilik sebebidir. Lütfen Resmi Kalkınma Yardımı (ODA) ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Royal Academy of Engineering ilgili sayfası için buraya tıklayınız.

TÜBİTAK ilgili sayfası için buraya tıklayınız.

  

Çağrı Açılış Tarihi: 09 Kasım 2018

Royal Academy of Engineerin Son Başvuru Tarihi: 19 Aralık 2018

TÜBİTAK Son Başvuru Tarihi: 21 Aralık 2018

 

Bilgi İçin:

İngiltere Büyükelçiliği Newton Fonu Ekibi

 

Pınar ÇETİN

pinar.cetin@fco.gov.uk

0312 455 3384

 

 

 

 

 

 

 

 

Aslı AKÇAYÖZ

 

 

asli.akcayoz@fco.gov.uk

 

0312 455 3237

 

 

 

meaconline.org sitesi